OVER ONS

Welkom bij BUDA11!

Ontdek de betoverende wereld van tweedehands merkkleding en kunst in onze unieke winkel in de Budastraat 11 te Kortrijk.

Mijn naam is Marie Vanhaverbeke en ik ben het brein achter deze bijzondere plek. Laat je betoveren door onze fascinerende collectie van prachtige tweedehands merkkleding en kunstwerken. We willen je inspireren en verrassen met onze uitgebreide selectie van hoogwaardige mode en artistieke expressie.

Elk stuk in onze winkel vertelt een verhaal. Van luxueuze designerjurken tot boeiende schilderijen aan de muur, elk item heeft zijn eigen geschiedenis en karakter. Hier vind je iets unieks en exclusiefs dat perfect bij jouw stijl en persoonlijkheid past.

ONZE FYSIEKE WINKEL

Onze winkel wordt gekenmerkt door een stijlvolle en uitnodigende inrichting, waar klanten zich meteen op hun gemak voelen. We streven ernaar om een selectie van hoogwaardige, duurzame kledingstukken aan te bieden, gemaakt van ethisch geproduceerde materialen. We hechten veel belang aan een persoonlijke benadering en streven ernaar om elke klant te helpen bij het vinden van de perfecte outfit die bij hun stijl en waarden past. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of een trendy item, in onze winkel vind je gegarandeerd iets dat aan je wensen voldoet. We kijken ernaar uit om je binnenkort te begroeten in onze prachtige winkel en je te verwelkomen in de wereld van mode en duurzaamheid. – BUDA11

ONZE MISSIE

Bij ons draait alles om het veranderen van de manier waarop mensen winkelen en consumeren, met een duidelijk doel voor ogen. We willen de wereld laten zien dat duurzaamheid en stijl hand in hand kunnen gaan. Door te focussen op hergebruik en bewustzijn te creëren rond tweedehandsmode, streven we ernaar om de impact op het milieu te verminderen en een positieve verandering teweeg te brengen. Samen kunnen we bouwen aan een betere en meer duurzame toekomst.

KOM BIJ ONS LANGS

We nodigen je van harte uit om onze fysieke winkel in het centrum van Kortrijk te bezoeken en de wereld van BUDA11 zelf te ontdekken.

Onze openingsuren zijn:

Maandag: Gesloten

Dinsdag: Gesloten

Woensdag: 14u00-18u00

Donderdag: Gesloten

Vrijdag: 14u00-18u00

Zaterdag: 14u00-18u00

Zondag: Gesloten