Bij BUDA11 begrijpen we hoe waardevol kwaliteitskleding is en hoe belangrijk het is om bewust met mode om te gaan. We zijn altijd op zoek naar prachtige kledingstukken van bekende merken die nog in uitstekende staat verkeren. Als je jouw kleding bij ons in consignatie plaatst, kunnen wij deze voor jou verkopen en ontvang jij een deel van de opbrengst. Het is een slimme manier om je kleding een nieuw leven te geven en er nog iets aan te verdienen ook.

We zijn vooral geïnteresseerd in kleding van merken die tijdloos en trendy zijn, zoals deze:

Als je twijfelt of jouw kleding aan onze criteria voldoet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

HOE WERKT CONSIGNATIE?

Wanneer je ervoor kiest om jouw kleding bij BUDA11 in consignatie te plaatsen, nemen we de zorg voor jouw items over. We zullen jouw kleding inspecteren, prijzen en tentoonstellen in onze winkel en online shop.

Zodra een van jouw items wordt verkocht, ontvang je een deel van de verkoopprijs (50-50). Het resterende bedrag wordt gebruikt om onze winkel draaiende te houden en om bij te dragen aan een meer duurzame mode-industrie.

HOE KAN IK MIJN KLEDING AANBIEDEN?

Als je geïnteresseerd bent in het aanbieden van jouw kleding bij BUDA11, neem dan contact met ons op via dit formulier:


    Selecteer de merken van de kleding:

    We zullen graag een afspraak met je maken om jouw kledingstukken te beoordelen en te bespreken hoe ons consignatieproces werkt.

    Bij BUDA11 zijn we toegewijd aan het bevorderen van duurzaamheid in de mode en het bieden van hoogwaardige kleding aan onze klanten. We kijken ernaar uit om jouw prachtige kleding in consignatie te nemen en samen te werken aan een modebewuste en milieubewuste toekomst.