FAQ

Veelgestelde Vragen (FAQ) – BUDA11

Laatst bijgewerkt: [31/01/2024]

1. Wat is BUDA11?

Ik ben BUDA11, een gepassioneerde online en fysieke winkel die gespecialiseerd is in tweedehands merkkleding. Ik bied zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige producten aan.

2. Hoe plaats ik een bestelling?

Om een bestelling te plaatsen, blader je door mijn producten, voeg je de gewenste items toe aan je winkelwagen en doorloop je het eenvoudige afrekenproces. Bekijk mijn gedetailleerde webshop (onder “Clothes”) of neem contact op met mij als je hulp nodig hebt.

3. Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Helaas kan ik eenmaal geplaatste bestellingen niet meer wijzigen of annuleren. Zorg ervoor dat je je bestelling zorgvuldig controleert voordat je deze definitief plaatst. Neem bij vragen contact op met mij.

4. Wat zijn de verzendopties en -kosten?

Ik bied verschillende verzendopties aan. De exacte kosten en levertijden zijn afhankelijk van je locatie. Contacteer mij voor meer informatie.

5. Wat is mijn retourbeleid?

Raadpleeg mijn Terugbetalings- en Retourneringsbeleid voor informatie over het retourneren van producten en het verkrijgen van terugbetalingen.

6. Hoe kan je contact opnemen met mij?

Je kunt contact opnemen met mij via info@buda11.be of via het contactformulier op de contact pagina. Ik streef ernaar om binnen 24u op alle vragen te reageren.

7. Zijn mijn betalingsgegevens veilig?

Ja, ik neem de veiligheid van uw betalingsgegevens serieus. Ik maak gebruik van beveiligde verbindingen en betrouwbare betalingsverwerkers om uw gegevens te beschermen. Lees mijn Privacybeleid voor meer informatie.

8. Hoe kan je jouw account verwijderen?

Als je je account wilt verwijderen, neem dan contact op met mij via info@buda11.be en ik help je graag verder.

9. Hoe blijf je op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe producten?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te worden gebracht van aanbiedingen, nieuwe producten en exclusieve kortingen. Je kunt je inschrijven op mijn homepage of in de footer.