Logo

KLEDING BRENGEN

Welkom bij BUDA11, waar we een selectie van luxemerken waarderen en koesteren. Als je overweegt om kleding van exclusieve merken zoals Louis Vuitton, Chanel, Burberry, Pinko, Delvaux, DIOR en vergelijkbare high-end labels binnen te brengen, hebben we enkele richtlijnen om je ervaring soepel en succesvol te laten verlopen:

Aanvaarde Merken:
We aanvaarden enkel kledingstukken van luxemerken. Voor andere merken raden we aan om een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken.

Seizoensafhankelijkheid:
Houd er rekening mee dat we ons richten op kleding die passend is voor het huidige seizoen. We nemen maximaal 20 stuks per keer aan om de kwaliteit van onze selectie te waarborgen.

Prijsbepaling:
Bij BUDA11 geloven we in eerlijkheid en transparantie. Klanten bepalen zelf de prijs voor hun ingebrachte items. Als de klant geen specifieke prijs in gedachten heeft, stellen we een prijs voor en gaan we in gesprek om tot een overeenkomst te komen. We hanteren een 50/50-verdeling van de uiteindelijke verkoopprijs.

Uitzondering voor Handtassen:
Voor handtassen maken we een uitzondering door een 20% commissie toe te passen voor BUDA11. Bij het binnenbrengen van handtassen is het ideaal als ze vergezeld gaan van het aankoopbewijs of certificaat, dustbag en/of doos. We accepteren alleen handtassen die 100% authentiek zijn.

We waarderen de authenticiteit, kwaliteit en exclusiviteit van elk stuk dat wordt binnengebracht. Heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Bedankt dat je overweegt om jouw prachtige items met ons te delen bij BUDA11.